Categories
Products
Soma Lucas mini Front rackGreat little aluminum rack. Perfect for strapping a Wald basket to, or on its own to support a handlebar bag. Stainless hardware, includes mounting tang and spacers so that you can clear the fork leg when you mount to the eyelets on the backside of your fork. Works well with a set of P-clamps as well (included). The Lucas 3 differs from the Lucas 1 in that we added a mid-fork mount for extra stability. - Round eyelets for strapping/zip-tying things on - Platform measures 240mm x 130mm - Eyelet to bottom of rack is 365mm. - Greyish silver or black - Weight: 570gMore info & order
Soma rim 650b WeymouthA polished triple box section rim with a 24.4mm width. Good looking enough for randonneuring, but strong enough for CX/XC use - Pinned joint - Single eyelets - High polish finish - Non-machined sidewalls - Wt.: 580g - ERD: 650b: 565.8mmMore info & order
Soma Persuit brakeleverGesmeed aluminium, in zwart. De expander is verstelbaar van 19.6 tot 20.6 mm. Het bereik is verstelbaar met een imbus aan de achterkant. Voor porteursturen en een klassieke look.More info & order
Soma BarplugSoma Alloy Locking Bar Plugs Pair in Silver Ø 19.6mm. 8 gramMore info & order
Crane Suzu Material: Brass Color: Brushed Copper Dome Ø: 55mm Mount Ø: 22.2mm & 25.4mm Weight: 85g Made in JapanMore info & order
Crane Mini Karen Material: Brass Color: Brushed Copper Dome Ø: 45mm Mount Ø: 22.2mm & 25.4mm Weight: 72g Made in JapanMore info & order
Crane Riten Bell- Iets groter dan de Suzu bell ( 55mm) - luide galm in 'heavy traffic', dus goed hoorbaar - Brass bel - Metalen klepel - Fits both 26.0 and 25.4 diameter handlebars - 117 gramMore info & order
Silca Sicuro Volgens TwoTone, en die hebben er verstand van. http://news.twotoneams.nl/168862-de-sicuro-titanium-bidon-houder-van-silca De SICURO Titanium borduurt verder op SILCA’s klassieke Ti bidonhouder met hun kenmerkende oog voor detail. Elke houder komt handgemaakt uit het hoofdkantoor van SILCA in Indianapolis. Ook het productieproces is verbeterd met een ultra moderne laser lasser. Hiermee zijn ze de eerste in de industrie. De houders bestaan uit lichtste in zijn soort titanium buizen van kwaliteit die gebruikelijke is in de ruimtevaart. De unieke ovale oogjes bieden fietsers de mogelijkheid om de bidonhouder op verschillende manieren te monteren zodat ze op elk frame passen. De SICURO Ti bidonhouders zijn onderdeel van de zogenaamde Ultimate productlijn en vallen onder de Shield garantie. Dit betekent dat SICLA garandeert dat de producten meer dan 25 mee gaan. Ze vertrouwen erop dat het gebruikte titanium met precisie laswerk alles zullen doorstaan. Nadat het buigen en lassen klaar is poetst SILCA de houders met de hand op, voorziet ze van het logo voordat ze ingepakt en verscheept worden. Specificaties Naadloze 3-2.5 titanium buizen Uitgebreide afstel montage Low-profile 6-4 titanium bevestigings bouten 29 gram zonder boutenMore info & order
Crane Mini Suzu BellDome Ø: 45mm Mount Ø: 22.2mm & 25.4mm Weight: 80g Made in JapanMore info & order
Wald 1372The Wald 1372 Medium Basket is a simple, lightweight and easy to instal shallow basket that makes carrying light loads a breeze. It is perfect for carrying notebooks, boxes or other small articles that lie flat. Specifications • W37.5cm x L25cm x H12cm • tapers to 32.5 x 20cm at base • 22.2-25.4mm clamps • 1 3/4" clearance for shift/brake cables • extendable legs from 35-55cm • mount to either axle or fork eyelets • 1kg More info & order
Wald 1392With a larger capacity than the 1372, this is a great basket for the more streamlined commuters who need to carry something a little heavier and bulkier. Specifications • W45cm x L32.5cm x H15cm • tapers to 40 x 26.5cm at base • 22.2-25.4mm clamps • 1 3/4" clearance for shift/brake cables • extendable legs from 35-55cm • mount to either axle or fork eyelets • 1.8kg More info & order
Wald 157 Giant DeliveryThe Wald 157 Giant Delivery basket (silver) is one of the most enduring and iconic products Wald offer. Popular among messengers and paperboys, this basket is designed to carry large loads thanks to its stout legs, cargo bands, and heavy duty handlebar clamps. Specifications • W53cm x L38cm x D23cm • basket tapers to 46x31cm at base • clamps for 22.2-31.8mm bars • clamps 1 3/4” apart for clearance of shift / brake cables • extendable legs from 37-58.5cm • mount to either axle or fork eyelets • 3.5kg More info & order